Започнахме нашата дейност в България през 1998 г. с цел да предложим високо качество на добра цена, прилагайки всички европейски норми и стандарти. Благодарение на качеството на предлаганото обслужване и техническите решения успяхме да разширим гамата от предлагани продукти и услуги.

Днес можем да се похвалим като един надежден партньор на български и чуждестранни инвеститори и на големите строителни фирми в страната.

Предлагайки една пълна услуга на нашите клиенти – от проектирането до изпълнението „до ключ” на  всички инсталации  в  една  сграда  –  отопление,  вентилация и

климатизация, електрически инсталации, ВиК, противопожарни и пожароизвестителни инсталации, слаботокови инсталации, BMS – винаги се стремим да удовлетворим нашия клиент, носейки всякаква отговорност за изпълнените работи.

Като част от Група КАРАЛЬО – Италия, се ползваме от многогодишния опит и сме се специализирали по отношение на всякакви видове сгради в различните области – от индустриални предприятия до търговски центрове, бизнес сгради и хотели, от ТЕЦ-ове и ВЕЦ-ове до Фотоволтаични паркове.